Duitse aardappelsalade


Een snel en eenvoudig recept voor lunch, diner of vakantiefeesten! Dit is het beste Duitse aardappelsalade-recept met zachte rode aardappelen en spek in een pittige dressing. Het is ook het perfecte recept voor Thanksgiving-bijgerechten dat zeker indruk zal maken op vrienden en familie. Bewaar deze pin voor later!

Tips voor voedingsmiddelen-praktische informatie
Afwerkingsmethoden:

Turkse keuken heeft een breed scala aan toepassingen. Om deze reden is het erg belangrijk dat het vlees heerlijk is, ongeacht welke methode het wordt gekookt. Een van de procedures om de smaak van het vlees te verhogen, is om het te marineren .

Marineren van vers gras en kruidig ​​vloeibaar vlees (marineren) staan ​​in de verzachting en de smaakstof.

Hier is een marinade die u gemakkelijk kunt bereiden : Na het snijden van enkele uien (bijv. 3 middelgrote uien voor 1 kg vlees) in zeer kleine stukjes, doe ze in een kaasdoek en breng het water in een kom.

Doe wat tijm en laurier samen in dezelfde container met wat olijfolie. Leg het vlees in dit mengsel en laat het 24 uur staan. Je zult merken dat je vlees zacht en smakelijk zal zijn.

Als het vlees na het grillen wacht, verwarm de opslagcontainer dan voor en sluit de mond goed, zodat uw voedsel later kan afkoelen.

Bij het koken van vlees:

Bain marie-koken: de methode om het voedsel langzaam te koken door het in een pan met water te plaatsen om te voorkomen dat het voedsel in contact komt met het vuur dat onder de pot brandt.

Wanneer deze methode de voorkeur heeft, moet worden opgemerkt dat het water in de onderste pan ten minste de helft van het voedsel in de bovenste pan uitmaakt.

Wanneer u kip in de oven kookt , plaatst u de kip in de bakplaat met de borst aan de onderkant en de achterkant aan de bovenkant, zodat de binnenkant niet brandt en de buitenkant niet brandt, en gebruikt u uw oven op 160 ° C.

Als je de kip niet opeet, bak je deze meteen in de oven en wil je niet dat deze droogt, breng dan Sana en citroensap aan als het uit de oven komt en wikkel het in aluminiumfolie. Je kip blijft zacht.

Vlees is langer gekookt dan kip. Wanneer u het vlees in de oven maakt en u uw oven op 180 ° C instelt, krijgt u betere resultaten. Als je het vlees gaat invetten voordat je het in de oven plaatst, zorg er dan voor dat de vette kant komt.

Het is erg belangrijk om de metingen toe te passen tijdens het koken van het recept.

Wanneer u de ingrediënten, zoals suiker, bloem, meet, duw dan niet zachtjes op hun plaats, maar meng voorzichtig. De metingen in de recepten worden dienovereenkomstig gegeven.

De vleessappen die smaak geven aan veel soepen, worstjes en pilaf moeten dagelijks worden geconsumeerd om goede resultaten te geven.

Door de bouillon steeds opnieuw te koken, gaat de smaak achteruit. Als je 15 minuten wacht na het koken en serveren, is de smaak beter en wordt het gemakkelijker gesneden.

Als je er een stuk gearomatiseerde margarine op doet terwijl je het gegrilde vlees serveert, krijg je een andere smaak.

sprongen:

Plantaardige vis of vlees wordt gekookt door het in olie te mengen of door het ondersteboven te houden als ze in grote stukken zijn totdat de kleur donkerder wordt.

Bij het sauteren moet ervoor worden gezorgd dat de te koken ingrediënten even groot zijn. Terwijl de in kleine stukjes gesneden groenten, vis of vlees worden gebakken, is het deksel van de pan of pan niet gesloten. Maar als de stukken groot zijn, moet het koken worden voortgezet door het deksel te bedekken nadat het keukengerei kleur krijgt.

Bij het braden van vlees:

Verwijder (plakkerige) stoffen die zich rond de pot ophopen en leg deze in de pot. Omdat deze stoffen veel smaak bevatten.

Tijdens het frituren:

gratin:

Het is eigenlijk een gerecht bakken. Hiervoor wordt het brood gemengd met bechamelsaus, geraspte kaas of ei op het gerecht gesmeerd en aan de oven gegeven.

Om de gratinensmaak zoveel mogelijk te krijgen, mag de container waarin het voedsel wordt geplaatst niet te diep zijn.

Een van de meest geprefereerde kookmethoden is frituren. Als u frituurt, moet u vier keer het volume van het voedsel bakken voor een goed resultaat.

Om te begrijpen dat de frituurolie de ideale temperatuur heeft bereikt, gooit u een klein stukje toast in de olie. Als het binnen 20 seconden aan de oppervlakte komt, heeft de olie de gewenste temperatuur. De temperatuur van de olie moet tijdens het frituren constant blijven. Zorg er daarom voor dat u niet teveel voedsel tegelijk in de pan plaatst.

Niet vergeten! Een goede frituurolie schuimt pas op het allereerste moment en laat geen plakkerige resten achter in de friteuse.

Buiten het voedsel gebakken in bedorven olie, wordt het rood en blijft de binnenkant rauw. Eten wordt extreem vettig. De olie die zijn levensduur heeft gehad, veroorzaakt continu schuim en rook.

Zorg ervoor dat de olie die je gebruikt bij het frituren maïsextract en zonnebloem is, olijfolie is geen geschikte olie om te frituren.

Kruid het te frituren voedsel niet van tevoren. Omdat het kruid onaangename plekken op het oppervlak van het voedsel creëert.

De levensduur van de frituurolie is in uw handen:

Om de olie vaak in goede gezondheid te gebruiken, zeef je na elke frituurbeurt en bewaar je deze in een gesloten, ondoorzichtige container.

Om te voorkomen dat olie bederft, gooit u het voedsel niet nat of vochtig in de friteuse.

De introductie van koper en vertind gereedschap in de hete olie zorgt ervoor dat de olie verslechtert. Dergelijke materialen moeten roestvrij staal zijn.

Als u het te frituren voedsel in gelijke grootte snijdt, kunnen ze gelijkmatig bruin worden. De ideale frituurtemperatuur is 175-195 ° C.

Lage temperatuur van vet zorgt ervoor dat het voedsel vet opneemt, en hoge zal verbranden. Gooi er een klein stukje brood in om de temperatuur van de olie te begrijpen.

Als het brood in één minuut goudgeel wordt, is het vet 175 ° C, als het 40 seconden duurt, is het 190 ° C, als het 20 seconden krijgt, is het 195 ° C. voedsel wordt gebakken na onderdompeling in een slurry (bloem, ei of paneermeel) om schade aan het oppervlak te voorkomen. Om het vet niet te bederven tijdens het frituren van dergelijk voedsel, moet overtollig coatingmateriaal worden weggegooid.

Terwijl de diepvriesproducten worden gebakken, kunnen de te frituren stukjes klein in de hete olie worden gegooid zonder te ontdooien. Maar als het groot is, moet het worden ontdooid en vervolgens worden gebakken.

Voordat je de aardappelen frituurt, laat je ze in een met melk gevulde kom staan, gooi ze na het drogen in de pan. Dus ze zullen minder olie trekken.

Als u niet wilt dat het voedsel dat u bakt overtollig vet absorbeert, als u uw voedsel in eimeel dompelt (dit kunnen ook broodkruimels zijn) en het 15 minuten in de koelkast bewaren, is het lekkerder en minder vet.

Salade en garnituurtips:

Bij het maken van een salade mogen de salade-ingrediënten in de eerste plaats niet nat zijn. Omdat het materiaal nat is, voorkomt het dat de saus het materiaal binnendringt. Voor een goede salade moeten de ingrediënten complementair zijn.

Ze geven bijvoorbeeld goede resultaten bij gebruik met pompoen en dille, tomaat en basilicum, en walnoot en kaas. Groenten die als garnering zijn bereid, moeten in kokend water worden gegooid en gedurende 4-5 minuten worden gekookt en vervolgens voorzichtig worden omgedraaid met margarine.

Tijdens het pocheren moet het water voldoende zijn om het ei te bedekken, en een beetje zout en azijn moet worden toegevoegd om het koken te vergemakkelijken.

Bij het koken van groenten:

Als u scherp ruikend voedsel kookt, zoals bloemkool, kool en uien, en als het deksel van de pot op een kier wordt bewaard, voorkomt dit dat de geur aan het voedsel kleeft.

Tijdens het koken van de groenteschotel moet het water dat u aan de maaltijd toevoegt, heet zijn. Je eten wordt lekkerder.

Om de kleur van de groene groenten te behouden, moet het deksel van de pot op een kier worden gehouden en stoom worden vrijgegeven of de kok moet worden geopend door het deksel regelmatig te openen.

Als groenten worden gekookt, behoudt een beetje azijn dat aan kokend water wordt toegevoegd de kleur van de groenten.

Je zult merken dat het lekkerder is als je een, twee uien, wortels, enz. In het kokende water van de pasta doet. Zorg ervoor dat u bij het bereiden van bouillon met koud water kookt. Smaken zijn dus gelijkelijk verdeeld.

gebak:

Als je thuis brood maakt, zal wat gekookt en fijngemaakt aardappelbrood dat je erin stopt je brood later oud worden.

Als je wilt dat je cake rijst, klop dan de margarine en suiker goed. Een andere voorwaarde voor het maken van mooie cakes is dat margarine en eieren op kamertemperatuur zijn.

Bij het maken van taarten of cakes:

Als je margarine gebruikt, zul je merken dat je deeg beter en lekkerder is.

Als je melk toevoegt aan gesmolten margarine en dit op elke laag deeg aanbrengt, zul je zien dat je deeg lekkerder is.

Snijd je oude brood, snijd ze in knoflook en wikkel ze in folie. Bak in de oven op hoge temperatuur. Je krijgt niet genoeg van zijn smaak.

Bij het opslaan van producten:

Als citroen erin wordt geperst voordat de vis in de vriezer wordt ingevroren, zal het minder geur hebben wanneer het is opgelost.

Kookgerei:

De hoeveelheid materiaal en water die in de snelkookpan moet worden geplaatst, mag de pot nooit volledig vullen, minimaal 1/3 van de pot moet leeg blijven.

Kookfouten corrigeren:

Als het zout van je soep te veel is gemorst, schil je een aardappelschil en snijd je deze in twee en gooi je deze in de soeppan.
Als je soep erg sappig was, kun je de consistentie aanpassen met een zoethout die je gaat bereiden. Meng hiervoor twee lepels gesmolten margarine met een lepel bloem en voeg dit mengsel langzaam toe aan je kooksoep. Pilaf bevestigen vereist vaardigheid. Als de rijst nog steeds hard is, ook al trekt de rijst het water, voeg dan ¼ maat heet water toe en blijf koken totdat de rijst het water trekt. Snijd je oude brood, snijd ze in knoflook en wikkel ze in folie. Bak in de oven op hoge temperatuur. Je krijgt niet genoeg van zijn smaak.

Tijdens het verkrijgen van gebak:

Laat het deeg minstens 30 minuten rusten bij het maken van gebak. Bedek het met een vochtige doek en leg het in de koelkast. Aldus zal het deeg beter openen en betere prestaties geven.

Waar je ook bloem en zetmeelachtig materiaal gebruikt, moet je het zeven zodat er geen klontjes achterblijven.

Cake – Bij het maken van een cake:

Als u niet wilt dat het deeg blijft plakken aan de lepel die u gebruikt om te mengen, doop dan de lepel in de melk voordat u het gebruikt. Je zult zien dat het deeg niet blijft plakken.

Als u problemen hebt om de gebakken cake uit de vorm te verwijderen, legt u het bakpapier in de vorm voordat u de cake giet. Wanneer je het uit de oven haalt, kun je de cake uit de vorm halen door de uiteinden van het papier vast te houden.

Over het algemeen moet u de dooier van het ei afzonderlijk gebruiken bij het maken van cakes en taarten. Als je het ei in een trechter met smalle mond en een dop eronder breekt, stroomt de flux onmiddellijk, de dooier blijft in de trechter.

Om te voorkomen dat de hazelnoten, walnoten, enz. Die u aan de cakes toevoegt om te bezinken, ze aan de bloem toevoegen nadat ze aan de bloem zijn toegevoegd. Zo worden ze bij het bakken gelijkmatig in de cake verdeeld.

Om te voorkomen dat de vruchten zoals bananen, appels, peren die u op de cakes legt donker worden, week ze in citroenwater en gebruik ze.

Als je geolied papier in de vormen doet voordat je ze in de biscuit of cakevormen giet, blijven je cakes plakken.

Vuil – Vlek – Tegen vocht in keukenapparatuur:

Als u problemen ondervindt om de vlekken in uw stalen pot te verwijderen; Doe tijdens het schoonmaken een theelepel bakpoeder en een kopje azijn in de pot en kook. Er zullen zwarte vlekken op zitten en het zal sprankelen.

Als uw bestek donker wordt , plaats dan eenmaal per maand bleekmiddel in het vaatwasmiddelvak.

Als je blotter onder de suikerpot legt, voorkom je dat de suiker bevochtigt.

Doe bij het wassen van de olieflessen een paar stukjes steenzout in de fles (je kunt het in kruidenwinkels vinden) en spoel af met water. Nadat je dit proces hebt gedaan, zul je zien dat het glanst als je het wast.

Bewaar de groenten die je in de zomer droogt in de blikken waar je krantenpapier legt. Op deze manier voorkomt u dat ze vocht krijgen.

Als het de bodem van de pot tijdens het koken behoudt, meng dan wat carbonaat met water en verander het in een deeg en bedek de bodem van de pot met dit deeg, laat het een paar minuten staan. Het wordt gemakkelijk schoongemaakt.

Om de bodem van de flessen schoon te maken, gooit u krantenstukken en vult u ze met water. Na een paar uur wachten, afspoelen met warm water met afwasmiddel.

Manieren om versheid te behouden:

Gooi geen gebak, gebak en soortgelijke gebak weg dat een dag of twee geleden is achtergelaten. Verwarm het door het in aluminiumfolie te wikkelen. Het zal zijn als vers gekookt. (Als u een oven gaat gebruiken om te verwarmen, kunt u deze ook in de ovenzak doen in plaats van folie.) Maar strooi er een kleine hoeveelheid water over.

Laat de pot in een bak gevuld met heet water om bevroren of gekristalliseerde honing te herstellen.

Als je de saus wilt laten staan ​​totdat deze is afgekoeld, laat de sauskom dan in een kom gevuld met heet water.

Op deze manier behoudt het zijn warmte en smaak. Om korstvorming te voorkomen, laat u een stuk margarine erop liggen en bedekt u dit met bakpapier.

Nadat u uw koffie in een goed afgesloten doos hebt gedaan, laat u deze in de vriezer staan. Het blijft lang oud.

Om te voorkomen dat de gesneden citroenen tijdens het wachten uitdrogen, plaatst u de citroen op een bord met het snijvlak naar beneden en sluit u een glas bovenop.

Wat zout dat je op het gesneden oppervlak van de citroen giet, zal ook het drogen vertragen.

Om je kaas vers te houden, wikkel je hem in een luchtdichte transparante folie.

Als je blotter onder de suikerpot legt, voorkom je dat de suiker bevochtigt.
Bewaar de groenten die je in de zomer droogt in de blikken waar je kranten in legt. Op deze manier voorkom je dat ze vocht krijgen …

Haal het zout uit de plastic zak en bewaar het in een koele omgeving in een donkere glazen pot.

Zorg er bij het nemen van zout voor dat het gejodeerd is. Voeg zout toe na het koken, omdat jodium onmiddellijk wordt beïnvloed door hitte en licht.

Na het openen van het blik in blik, moet u het absoluut in een andere container doen. Omdat eenmaal geopend, vooral het mondgedeelte van het tin een gunstige omgeving is voor bacteriegroei.

Secrets of the Egg:

Over het algemeen moet u de dooier van het ei afzonderlijk gebruiken bij het maken van cakes en taarten.

Als je het ei in een trechter met smalle mond en een dop eronder breekt, stroomt de flux onmiddellijk, de dooier blijft in de trechter.

Wanneer je de eiwitten klopt, moet de garde olievrij zijn en moet een beetje zout worden toegevoegd zodat de eiwitten goed zijn.

Een snufje zout dat je tijdens het koken op het water en het ei strooit, zorgt ervoor dat de eieren niet barsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *